Cautare

20052 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (4.36 secunde)
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text dedicat presedintelui Ion Iliescu, prilejuit de aniversarea zilei de nastere a fondatorului PSD. Puteti citi in continuare acest text, scris cu sinceritate si forta de un tanar politician social-democrat, autentic de stanga.
MIRUNA IOANI) Cat de necesara e anestezia generala la un copil mic, e intrebarea de pe buzele tuturor. ... Voi incerca sa fiu cat de scurta pot. ... Tratamentul pentru copii era suportat de stat, existau niste cai clinice clare, dar tot era importanta judecata dentistului in fiecare caz.
Doi tineri de 18 si 15 ani au fost prinsi de politisti dupa ce au furat doua bucati de sine de cale ferata. Pana in acest moment doar adolescentul de 18 ani a fost retinut de politisti si urmeaza sa primeaca pedeapsa cuvenita.
Ion Cristoiu a lansat recent, la Libraria Bastilia din Capitala, un nou volum de proza satirica, "Agentul CIA cu talpa rupta", aparut in colaborare cu Editura Evenimentul Zilei si Capital si Editura Curtea Veche.
Pana si animatorii vor avea de suferit. ... "Ca animator, nu prea te poti pensiona la 65 de ani, adica este o meserie pe care o poti face cand esti tanar, in principiu.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Cand e prea tarziu pentru a face un copil? ... In editia din 2003 a ghidului destinat pacientilor publicat de Societatea Americana pentru Medicina Reproductiva (ASRM) specialistii afirmau ca o femeie cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani avea 30% sanse sa nu aiba copii.
In perioada iulie - septembrie 2011, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 - D.G.P.M.B., sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 3, au desfasurat un complex de activitati specifice in vederea documentarii si probarii activitatii infractionale a membrilor unei grupari infractionale specializata in obtinerea de credite de la unitati bancare, prin acte false.
Seful PSD isi sarbatoreste luni ziua de nastere. O face ca-n multi ani, la locul de munca. Victor Ponta isi sarbatoreste luni ziua de nastere. Cel mai tanar presedinte din istoria PSD implineste 38 de ani.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Varstnicii cu pensii mai mici de trei milioane de lei au inceput de ieri sa intre in posesia celor 500.000 de lei promisi ca ajutor pentru Paste.
Neurochirurgul care s-a intors acasa, dupa 8 ani petrecuti in Anglia Dr. Horatiu Ioani este un tanar neurochirurg care a renuntat la slujba si viata din strainatate. El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti.
Campania de sustinere sau inlaturare a lui Traian Basescu din fruntea tarii a impartit lumea satelor in doua tabere. Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor.
Intruniti in sedinta ordinara, consilierii locali municipali au dezbatut, vineri, 19 proiecte de hotarari si o ordine suplimentara care a continut inca alte 6 initiative. Dintre acestea, cea mai interesanta a fost referitoare la una dintre modalitatile de ajutorare a tinerilor de a-si cumpara locuinte.
Dupa doi ani in care a cautat medic pentru satenii din Smulti si a intampinat numai refuzuri, Autoritatea de Sanatate Publica Galati a reusit sa gaseasca in sfarsit un cadru medical. ... Deocamdata nu s-a aratat niciun doritor sa ocupe postul scos de urgenta la concurs.
Dan Mihalache anunta discret, pe blog, demisia din toate functiile din PSD si din calitatea de membru de partid: "Am decis astazi sa renunt la calitatea de presedinte/sef al Departamentului de Sinteza si Comunicare Publica al Partidului Social Democrat.
Presedintele georgian Mihail Saakasvili (foto) a prezentat joi, in cadrul sedintei Consiliului de Securitate, demisia ministrului apararii David Siharulidze si l-a numit in aceasta functie pe adjunctul acestuia Bacio Ahalaia.
In ziarul "Azi"a aparut un articol intitulat "Ponta, presedinte la PSD", pe care il puteti citi in continuare. ... Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Geoana doar 781. ... PSD are, deci, un nou presedinte.
google-analytics.com